Kom werken bij

Floorganise, smart shipbuilding

In Nederland en Europa is de positie van de (Maritieme) maakindustrie de laatste jaren erg onder druk komen te staan. Oneerlijke concurrentie uit Azië zorgt ervoor dat er steeds meer maakbedrijven dichtgaan. Bij Floorganise willen we hier het verschil maken want we zien dat met de kracht van digitalisering en smart industry oplossingen enorme productiviteitswinst is te behalen. Soms wel meer dan 20%. Deze percentages maken echt het verschil in de toekomst van deze sector en het behouden van scheepswerven in Europa en Nederland.

Op dit moment zijn al ruim 300 baggerschepen, sleephopperzuigers, luxe megajachten en andere grootschalige scheepsbouw projecten gerealiseerd met Floorganise. Tevreden klanten houden we en nieuwe klanten krijgen we omdat onze ontwikkelaars continu bezig zijn met innoveren, verbeteren en uitbreiden.

Enkele van onze klanten zijn: Damen, Boskalis, Van Oord, Zwijnenburg, Feadship, IHC Merwede, Nichols Brothers Boat Builders, Niestern Sander, Van Lent, Philly Shipyard, Oceanco, Van der Loo, Detyens, Mercury en Icon Yachts.

Project Manager

Pro-actief betrokken zijn bij de interne verbetertrajecten van onze scheepsbouwklanten. Of het nu gaat om het verkorten van de doorlooptijd, reductie van risico's, gewerkte uren...

Jr. Project Manager / PMO-er

Als jr. Project Manager / PMO -er coordineer je het dagelijks werk binnen ons team en werk je aan uiteenlopende projecten bij scheepswerven in binnen- en buitenland. Dat...